Mitä SimOn tekee?

Tarjoan sen avun jota tarvitaan sanomasi perillesaattamiseksi sivustosi potentiaalisille kävijöille, optimaalisesti käytetyn teknologian avulla, materiaalin selkeällä esittelyllä ja helppokäyttöisellä sisällönhallintatyökaluilla joilla itse pystyt päivittämään internet-sivujasi. Pidä asiakkaasi ajan tasalla yksinkertaisella ja tyylipuhtaalla tavalla!

Olen palveluksessasi niin Sinulle joka tarvitset internet-sivut, kuin Sinulle joka vain tarvitset apua webbituotannon tiettyjen osa-alueiden kanssa. Voin myös tarvittaessa antaa joillekin soveltuvalle yhteistyökumppaneilleni erikoisosaamista vaativia työtehtäviä jotka ovat ydinosaamisalueeni ulkopuolella.

Esimerkiksi teen

 • Aloituspaketti, kaikki mitä tarvitset saadaksesi webbisivujasi pystyyn
 • erikoissovellettuja sisällönhallintatyökaluja, tyylipuhdasta lopputulosta varten
 • muita sovelluksia (m.m. mobiili)
 • domainrekisteröinnit (myös palvelinhotelli)
 • sivustojen suunnittelut (XHTML, HTML5, CSS & JavaScript)
 • blogi-järjestelmiä
 • uutissivustoja
 • kuvagallerioita
 • tilaus- ja yhteydenottolomakkeita
 • webbikauppoja
 • muuta Web 2.0 toiminnalisuutta, aina "best practice"-hengessä

Aloituspaketti

Aloituspaketti sisältää domain-rekisteröinnin, palvelinhotellin, sivuston suunnittelun sekä tarpeittesi mukaan sovitetun sisällönhallintajärjestelmän, optimaalisesti toimivan ja tyylipuhtaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Palvelupaketin voi ostaa kokonaisuudessan ja tarvittaessa palveluita voi ostaa myös tarpeitten mukaan erikseen.

Sivuston suunnittelu

Ulkoasuehdotuksen, graafisten ohjeistuksen tai graafisen materiaalin (esim. olemassa olevat esitteet yms. materiaali) pohjalta rakennetaan sivustolle hyvin toimiva ulkoasu World Wide Web Consortium (W3C):n internetin standardisuositusten mukaisesti. Tämä tarkoittaa että internet-teknologioita käytetään tarkoituksenmukaisilla tavoilla jotta ne toimivat optimaalisesti kaikissa olosuhteissa.

Tämä tarkoittaa mm. sitä että sivujesi sisältö on luettavissa riippumatta selaimesta tai laitteistosta jolla tietoja yritetään lukea, oli kyseessä tavallinen tietokone, matkapuhelin tai hakukone.

Eri laitteistoijen hyvän yhteensopivuuden lisäksi huomiota kiinnitetään sivuston käytettävyyteen ja käyttäjäystävällisyyteen. Näin sivuston sisältö ei ole ainoastaan laitteiden, vaan myös käyttäjien ymmärrettävissä!

Mikäli Teillä ei ole ennästään yhtenäistä graafista materiaalia, voi tämän myös tilata lisäpalveluna jonka toteuttaa yksi yhteistyökumppaneistani.

Sisällönhallintajärjestelmä

Ne osat sivustosta jotka usein tarvitsevat päivittämistä voi asiakaskohtaisesti sovitetulla sisällönhallintajärjestelmällä helposti päivittää tavallisen internet-selaimen kautta. Tämä erikoissovitus tehdään jotta internet-sivujen toiminta ja tyylipuhdas yhtenäinen ulkoasu säilyy samalla kun peruskäyttäjä ilman erikoisosaamista pystyy helposti päivittämään sivuja. Vaativimmissa päivitystöissä voidaan myös tarjota ohjeistusta parhaan mahdollisimman lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Sisällönhallintajärjestelmä jota käytämme on Sinun tarpeittesi mukaan sovitettu versio ohjelmasta Radiant CMS tai Drupal, eli sama sisällönhallintajärjestelmä jota www:n kehittäjä Tim Berners-Lee käyttää oman bloginsa hallintaan. Palvelu sisältää teknisen ylläpidon, mukaanlukien tietoturvapäivitykset jatkossakin toimivan verkkosivuston turvaamiseksi.

Tarvittaessa voidaan toteuttaa myös muita räätälöityjä sovelluksia, teknisesti vaativimmissa tapauksissa on käytettävissä myös tiettyihin osa-alueisiin erikoistuneita ohjelmoijia.

Konsultointipalvelut

Web-standardeihin, käyttöliittymiin ja sitä myöten sivuston suunnitteluun liittyviä konsulttipalveluja on mahdollista saada myös erikseen. Olen palveluksessanne kun haluat internet-sivustosi toteutettuna parhaalla mahdollisella tavalla, tai jos vain tarvitset apua vaativimpien teknisten yksityiskohtien kanssa.

Harva toimija alalla on tosissaan keskittynyt internet-standardeihin, kuten nykyaikaisen internetin tukipilarehin, XHTML- ja CSS -standardeihin. Useimmat luulevat soveltavansa näitä oikeaoppisesti, mutta loppupeleissä harva vie toteutukset oikealla tavalla loppuun asti. Opinnäytetyötäni varten perehdyin tosissani aiheeseen ja sen jälkeen olen soveltanut oppeja ahkerasti. Kiinnostuin aiheesta juuri sen takia että olen aina nähnyt tämän keskeisenä asiana jonka "kaikki osaa", mutta huomasin että minulla oli paljon opittavaa. Tänään minulla on mahdollisuus auttaa teitä soveltamaan näitä internet-teknologioitten kaikkia mahdollisuuksia aidossa "best practice"-hengessä!

Katso portfoliosta referenssejä
Ota yhteyttä koskien tarjousta tai lisätietoja!